HomeIk wil kopenNog één woning te koop (Rietveld)

Nog één woning te koop (Rietveld)

Eind 2023 stelde Woonveer Klein-Brabant 6 nieuwe eigentijdse woningen te koop in Ruisbroek. Met dit project te Rietveld levert Woonveer opnieuw een bijdrage tot betaalbare eigentijdse koopwoningen in de regio.

  • Achtergrond

In Rietveld te Ruisbroek stelde Woonveer Klein-Brabant 6 woningen te koop. Het project te Rietveld werd getekend door architectenbureau Archiprof bvba uit Puurs-Sint-Amands en de aannemer was Hero Construct nv uit Dendermonde.

Het gelijkvloers van alle 6 woningen bestaat uit inkom, wc, leefruimte, open keuken en berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. De 4 woningen met zadeldak hebben een zolder met een technische berging en mogelijkheid tot inrichten van extra kamers, de zolder is toegankelijk via een zolderluik.

De woningen werden voorzien van alle technieken: gaswandketel voor Centrale verwarming en sanitair warm water, ventilatiesysteem C+, regenwaterrecuperatie enz.

De woningen werden casco afgewerkt zodat de kopers de woningen naar persoonlijke smaak kunnen afwerken (keuken, bandkamer, vloeren).

De plannen van de woningen en de precad-plannen van de percelen kan je hiernaast bekijken. Hieronder zie je enkele 3D – sfeerbeelden.

  • Project Rietveld – Blok 1 – 4 woningen

Een eerste blok bestaat uit 4 woningen (3 gesloten en 1 halfopen bebouwing) en een blok van 2 halfopen woningen. Alle woningen hebben een tuin, hebben een moderne uitstraling en zijn gelegen in een verkeersarme, groene, doodlopende straat.

De 4 woningen met zadeldak hebben een parkeerplaats voorzien in de voortuinstrook. Achteraan in de tuin is een tuinberging voorzien. De 2 halfopen woningen met zadeldak hebben een oprit naar hun carport en achter deze carport staat nog een tuinberging die aansluit op de woning.   

  • Project Rietveld – Blok 2 – 2 halfopen woningen

Het 2de blok bestaat uit 2 halfopen woningen. Deze woningen hebben een plat dak.

  • Voorwaarden kandidaat kopers

Wie interesse heeft in een koopwoning kan zijn naam opgeven bij Woonveer. Woonveer beschikt over een lijst kandidaat-kopers maar nieuwe kandidaat kopers zijn nog steeds welkom. De volgorde is een criterium bij eventuele toewijzing maar ook de band met de gemeente. Bovendien is een kandidaat koper zeker niet verplicht om de beschikbare woning aan te kopen. De exacte verkoopprijs kan pas berekend worden op het moment dat alle kosten en verrekeningen gebeurd zijn.

Vermits de verkoop van deze woningen kadert in sociale huisvesting dient de kandidaat te voldoen aan een aantal voorwaarden: geen eigenaar zijn van een woning en het jaarlijks belastbaar inkomen mag niet te laag maar ook niet te hoog zijn. Daarnaast is de koper ook verplicht om de woning ten minste 20 jaar te bewonen.

Momenteel is nog één woning te koop. Meer inlichtingen?

Maak een afspraak met een medewerker van Woonveer, Palingstraat 48_101, 2870 Puurs-Sint-Amands, telefoon 03 740 00 20 – Kies optie 3.